23.09.2015 г., 22:33 ч.

Разговор с мрака 

  Поезия
486 0 0

Някой чувал ли е Мрака?...

Вчера Той ми се оплака,

че в него расте нещо криво

и туй нещо не му отивало.

Цели нощи не е спал горкия,

маже го с йод и с ракия,

но си расте израстъкът му грозен,

от неудобство Мракът само сменя пози

и е нещастен в своята хралупа...

днес, цял ден по портата му чукам,

и не излиза, няма ли го вкъщи?

Може пак за нещо да се мръщи,

та дори си е забравил телефона...

Някой чувал ли е Мрака скоро?

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??