30 ene 2020, 15:34

Разкажи 

  Poesía » De amor
402 1 2

Разкажи ми за твоята вечер,

пак ли пиеш вино на екс,

да убиеш горчивите думи,

та да легнеш спокоен нощес? 

 

Да ти клепне сънят на очите,

да потънеш в дълбока тъма,

да ти плаче нощта със сълзите

да те прегърне озъбен страха.

 

И да зъзне нощта ти пияна,

че виното ,не топли, мълчи,

а сънят ти все бяга и бяга

оплетен от лъжи и лъжи!

 

А, утрото ще бърза на запад

да залезе, че е ден , без мечти

удавени май си стояха

в две чаши.Времето им мълчи!

Нора

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??