12 jun 2013, 9:36

Различие 

  Poesía
463 0 0

Вашите мисли не са мои мисли.

Вашите чувства не са моите чувства.

Въпреки всичкото се надявам,

че надеждите ни са общи,

както общ дом е Земята.

И общия ни въздух,

и споделената вода,

и времето - премерено и споделено,

ще ни доведат до общото Начало.

Колкото и фантастично да звучи -

Ще стане - 

Когато сме готови.

А дотогава - различен пътят ще ни води.

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??