Jun 12, 2013, 9:36 AM

Различие 

  Poetry
464 0 0

Вашите мисли не са мои мисли.

Вашите чувства не са моите чувства.

Въпреки всичкото се надявам,

че надеждите ни са общи,

както общ дом е Земята.

И общия ни въздух,

и споделената вода,

и времето - премерено и споделено,

ще ни доведат до общото Начало.

Колкото и фантастично да звучи -

Ще стане - 

Когато сме готови.

А дотогава - различен пътят ще ни води.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??