1 nov 2004, 18:32

Различия 

  Poesía
848 0 0

Всеки ден е различен,
всеки човек също.
И денят и човекът са
различни сами по себе си.

Ние хората живеем в
свят изпълнен с мъка,
но се борим за всеки миг.
Ние да се чустваме щасливи

© Искрен Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??