1.11.2004 г., 18:32 ч.

Различия 

  Поезия
794 0 0

Всеки ден е различен,
всеки човек също.
И денят и човекът са
различни сами по себе си.

Ние хората живеем в
свят изпълнен с мъка,
но се борим за всеки миг.
Ние да се чустваме щасливи

© Искрен Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??