Nov 1, 2004, 6:32 PM

Различия 

  Poetry
849 0 0

Всеки ден е различен,
всеки човек също.
И денят и човекът са
различни сами по себе си.

Ние хората живеем в
свят изпълнен с мъка,
но се борим за всеки миг.
Ние да се чустваме щасливи

© Искрен Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??