9 sept 2017, 11:38  

Различия 

  Poesía » Verso libre
723 3 1

Целият ми свят
се сбираше
в двете ти ръце,
оформили убежище
в любима прегръдка.
Оказа се, че имаме
различни светогледи –
за мен което беше дом,
за теб било е стая,
приютила за нощта
пореден пътник.

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??