Sep 9, 2017, 11:38 AM  

Различия 

  Poetry » Free verse
729 3 1

Целият ми свят
се сбираше
в двете ти ръце,
оформили убежище
в любима прегръдка.
Оказа се, че имаме
различни светогледи –
за мен което беше дом,
за теб било е стая,
приютила за нощта
пореден пътник.

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??