21 oct 2018, 1:44

Различна 

  Poesía » De amor
646 1 2

Аз съм буря, ураган, вълни,

Непосилно е да ме догониш, 

Не ме привличат предмети и пари,

Не се опитвай тях да ми предложиш.

 

Не съм като другите жени,

Изкуствени, сливащи се с тълпата,

Искам да ти кажа и помни -

Не ме е страх от самотата! 

 

Когато съм неоценена си отивам,

Не понасям пошлост и измама,

После дълго се лекувам,

Шиеики кървавата рана.

 

Обичам ли, ще е до края -

Едно, единствено лице,

Тогава ще утихна в безкрая,

Усетила топлината на сигурни ръце.

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??