8 feb 2023, 7:19

Различна 

  Poesía » Otra
196 6 9

/стих по снимка/

 

Дефектни ли са моите крила,

щом цветовете им се саботират?

Едното бяла светлина разля,

а другото е черна орисия.

 

Контрастни са, но ми стоят добре,

ефирни като полъх над водата.

Различието няма да ме спре

да литна нависоко, до луната.

 

И тя е като мене с две страни –

едната се усмихва на земята,

а другата е тъмна и мълчи.

Разказват, че на тайни е богата.

 

Не са дефектни моите крила,

красиви са, защото са различни.

На този свят от обич съм дошла,

а тя понякога е нелогична.

 

https://prikachi.net/image/8A8ljf

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??