7 oct 2008, 12:34

Различно... 

  Poesía
360 0 6

Ще ти пиша често. Без причина,

не искам нишката да спре.

Отдавна търся твоето лице,

сега не искам нищо да ми се опре.

 

Аз много лутах се, търсих,

лъжливи пътища подхващах.

Едничка мисъл сега ми е в ума -

дали ще тръгнеш с мене по света.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??