Oct 7, 2008, 12:34 PM

Различно... 

  Poetry
356 0 6

Ще ти пиша често. Без причина,

не искам нишката да спре.

Отдавна търся твоето лице,

сега не искам нищо да ми се опре.

 

Аз много лутах се, търсих,

лъжливи пътища подхващах.

Едничка мисъл сега ми е в ума -

дали ще тръгнеш с мене по света.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??