7.10.2008 г., 12:34 ч.

Различно... 

  Поезия
391 0 6

Ще ти пиша често. Без причина,

не искам нишката да спре.

Отдавна търся твоето лице,

сега не искам нищо да ми се опре.

 

Аз много лутах се, търсих,

лъжливи пътища подхващах.

Едничка мисъл сега ми е в ума -

дали ще тръгнеш с мене по света.

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??