8 jun 2012, 13:29

Разминаване 

  Poesía » De amor
594 0 1

 

 

 

Защо се нараняваме взаимно?

Коя съм аз за теб?

Какво знаеш за мен?

Познаваш ли мечтите ми,

знаеш ли страховете ми?

Аз ли не те допуснах,

или ти не пожела да ме усетиш...

Живеем всеки в своя свят.

Къде се разминахме, кога?

Въпроси напират,

а отговори няма.

 

© Росица Малчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??