8 июн. 2012 г., 13:29

Разминаване 

  Поэзия » Любовная
573 0 1

 

 

 

Защо се нараняваме взаимно?

Коя съм аз за теб?

Какво знаеш за мен?

Познаваш ли мечтите ми,

знаеш ли страховете ми?

Аз ли не те допуснах,

или ти не пожела да ме усетиш...

Живеем всеки в своя свят.

Къде се разминахме, кога?

Въпроси напират,

а отговори няма.

 

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??