Jun 8, 2012, 1:29 PM

Разминаване 

  Poetry » Love
574 0 1

 

 

 

Защо се нараняваме взаимно?

Коя съм аз за теб?

Какво знаеш за мен?

Познаваш ли мечтите ми,

знаеш ли страховете ми?

Аз ли не те допуснах,

или ти не пожела да ме усетиш...

Живеем всеки в своя свят.

Къде се разминахме, кога?

Въпроси напират,

а отговори няма.

 

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??