И този път морето ще прегърне
и думите, и твоята тъга.
Вълните пък неволно ще ги върнат
и живи ще ги плиснат на брега.
По стъпките на гларуси и чайки
едно момиче ще върви към теб.
Сънувало, че дълго си го чакал,
то дълго от съня ти ще краде.
Ти все така ще идваш, ще го търсиш.
По лунната пътека ще вървиш,
дордето нещо в тебе се прекърши
и болката в сърцето прокърви.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados