1 feb 2020, 0:46

Размисли 

  Poesía » Filosófica
998 1 4

Младостта си отива 

с наведена глава. 

Болките в краката , бялата коса-

накратко старостта. 

 

Гостенка е нежелана. 

Последната слана 

и безкрайността! 

Не можеш я спря! 

 

Както дъжда, както

дъгата, снега. 

Винаги идват-

след слънцето, огъня

 

и продължава света. 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??