25 feb 2011, 10:58

Размисли и страсти 

  Poesía » Filosófica
453 0 3

Ти срещал ли си някога приятелски очи,

които са готови да заплачат,

за теб, за твоите болки и мечти,

да поговори с теб, макар и той отсреща да мълчи?

Обичал ли те е приятел някога без страх,

вълнувал ли се от твойта слава или крах,

ще съхрани ли твойте тайни твоят грях,

ако внезапно утре се превърнеш в прах?

Събуждал ли си се с болка в сърцето,

на мястото, където за приятел си го отделил,

не дом, а храм за него там си построил,

най-голямата и най-красива ложа

и точно той и точно там в теб забива ножа!!!!

Сега ще си помислиш, че такъв човек не съществува,

така е може би...

човек роден е егоист и цял живот на него той робува,

но ти не се предавай, вярвай и не спирай, търси го,

ако не го намериш, измисли го...!!!

 

Б. Кръстева

 

© Боряна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво Боряна мн мн ми хареса твоя стих...толкова е истински....без да те познавам мога да ти кажа че има нещо изключително в теб...ще се радвам ако може да се запознаем....
    Поздрави Мария
    София
  • Ванеса,
    на КИРИЛИЦА, моля!
  • mnogo e hubavo..bravo
Propuestas
: ??:??