Впрегатен кон от тежести залита,
а птичето кафеза златен мрази.
За всеки има поза дяволита,
в която радостта си да опази...
За всеки има избор непонятен,
от чуждите очи неразгадаем.
Енергията няма път обратен.
На слъцето пътеката се знае.
А стъпките ни винаги се чуват,
не я мързи съдбата и не бави.
Тинтявата горчи, но и лекува.
На грешките си всеки има право.
© Todos los derechos reservados