Животът ми бе грешки и провали,
самотна съм и много ми тежи,
бях красива и богата,
бях изпълнена с безброй мечти.
Бях любовница на този и на онзи,
обсипваха ме със подаръци, с пари,
живеех си богато и охолно,
не мислех аз за свойте старини.
Красотата бе до време,
останах без приятели добри,
любовта с пари не се купува,
нямам си семейство аз дори.
Сега съм стара и самотна,
презряна и отхвърлена жена,
не ми остана нищо друго,
освен да моля Бог за доброта.
Да вярвам в него и да моля
да ми прости греховния живот,
да ми покаже що да сторя
и да ме закриля той до гроб.
© ПЕНКА КАМБУРОВА Todos los derechos reservados