5 feb 2016, 19:58

Разноцветно 

  Poesía » De amor
520 0 0

Снегът блести на лунна светлина.

И вият вълци нейде в планината.

В душата ми се спуска пак мъгла...

Отлита като пеперуда моята мечта.

 

Снегът вали, навява бели мисли,

навява спомени и мъничко тъга...

Очаквам пролетта със разноцветни, чисти

и буйни пориви на радостта.

© Наташа Биразова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??