Feb 5, 2016, 7:58 PM

Разноцветно 

  Poetry » Love
384 0 0

Снегът блести на лунна светлина.

И вият вълци нейде в планината.

В душата ми се спуска пак мъгла...

Отлита като пеперуда моята мечта.

 

Снегът вали, навява бели мисли,

навява спомени и мъничко тъга...

Очаквам пролетта със разноцветни, чисти

и буйни пориви на радостта.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??