13 ene 2019, 16:57  

Любовта ни е цвете без корен 

  Poesía » De amor
470 1 6

Аз отчаяно търсех за нас

друго място - легло под звездите,
но накрая изрече на глас:
Как те лъгах, че теб съм обичал!

 

Знай, отровни са тези слова!
Те пробождат ме право в сърцето!
Как безмълвно пред теб да стоя
щом ти смело заби стъкълцето?!

 

Как да вярвам, че само една
аз била съм, щом ти си ме лъгал
подлостта ти е силна черта
и донесе ми купчина мъка!

 

Хайде! Тръгвай преди да те спра!
Тези думи преди да повториш!
Аз не мога без туй да простя!
Любовта ни е цвете без корен...

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??