2 ago 2012, 20:07

Разочароващо 

  Poesía » De amor
591 0 0

Косите си руси до дъно ще срежа.

Очите зелени в червено ще паля.

Ръцете момичешки кръв ще донасят.

А устните алени... няма ги... няма ги...

 

Гласа ти ще губя.

Бури ще изрисувам.

Лъжи ще изричам.

На друг тялото си ще вричам...

 

С въздишка стените откъртвам.

Със сълзи основите прокопавам.

Със злоба земята завъртам

и пак в самото начало се озовавам.

 

Косите са дълги и меки.

Наивно-русо в шепите ти пълзят.

Очите - безгрешно зелени сигнали ти дават

и нежни копнежи шептят.

 

Ръцете притискаш във длани,

топли надежди творят.

А устните - все още алени,

името ти рисуват със дъх.

 

Чувствата - твои са! Ужас...

Моля те, нека отново светът да се завърти!

Нека няма надежда!

Нека в душите само болка свисти...

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??