7 abr 2009, 8:26

Разпадам се 

  Poesía » De amor
898 0 0

Разпадам се.

И мисля,

и не мисля,

боли ме и не ме боли,

отдавна научих как да се преструвам,

че в бавните нощи това не са сълзи.

 

Боли ме.

И плача,

и се надявам,

обичам те и не те обичам,

научих се как да прощавам,

но не се научих как да го изричам.

 

Искам.

но не чакам,

и копнея

трябваш ми, но не мечтая

и те няма... и те няма,

че разкъсвам се - не ще призная.

 

Мълча,

но викам и се моля

падам, ставам и пак вървя,

силна съм, но слаба,

болна съм и здрава,

обичам те и мразя,

мисля те и пак забравям.

Далеч и близко, тук и после,

но никога на разстояние.

Когато слънцето гори със изгрева,

луната плува в щастие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Пенка Келешкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??