26 abr 2019, 1:34  

Разпети петък 

  Poesía » Otra
287 0 5

Разпети Петък.

Голгота.

Ден на Мъка.

Ден на Печал.

Ден на Тъга.

Разпети Петък.

Ден на Страдание!

Кръст.

Трънен венец.

Разпети Петък!

Гвоздеят дрънчи!

Приковава плътта...

...и боли...и боли!

...и кървѝ...и кървѝ!

Невинен!

Разпнат.

Деветия час.

Изкупление!

Петък.

Разпети!

Печален.

Разплакан...

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??