26.04.2019 г., 1:34 ч.  

Разпети петък 

  Поезия » Друга
280 0 5

Разпети Петък.

Голгота.

Ден на Мъка.

Ден на Печал.

Ден на Тъга.

Разпети Петък.

Ден на Страдание!

Кръст.

Трънен венец.

Разпети Петък!

Гвоздеят дрънчи!

Приковава плътта...

...и боли...и боли!

...и кървѝ...и кървѝ!

Невинен!

Разпнат.

Деветия час.

Изкупление!

Петък.

Разпети!

Печален.

Разплакан...

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??