22 abr 2022, 18:11

Разпети петък 

  Poesía
222 0 2

Секундите деля на две,
но пак не идва следващия ден.
Заседнахме в борба за теб и мен,
а крехки сме като черупка на яйце. 

 

Пропукват се стените на дома,
сърцата ни в бодлива тел пулсират
и всеки носи кръста на гърба,
от страх, че може да увисне.

 

И твърде дълго продължи, а и е късно.
Животът - той е прекалено кратък.
Любовта не може да възкръсне,
когато всеки ден е Разпети петък.

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??