Не помня кога съм те искала.
Преминавам през бели мъгли,
без да търся къде да се впиша.
Ако ти ме запомниш - уви.
Аз не помня кога съм се спирала.
Сея бури в безплодни земи,
без реколта след мен да обирам.
Ако след мене жънеш - дали
ще засищат плодовете на вятъра?
За мене да питаш недей.
Твърде ефирна съм, за да съм чакана.
Някъде назад ме разпилей.
29.12.2010г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Todos los derechos reservados
някъде назад ме разпилей,,...Страхотно е! Поздрави!