29 дек. 2010 г., 14:53

Разпилей ме 

  Поэзия
542 0 1

Не помня кога съм те искала.

Преминавам през бели мъгли,

без да търся къде да се впиша.

Ако ти ме запомниш - уви.

 

Аз не помня кога съм се спирала.

Сея бури в безплодни земи,

без реколта след мен да обирам.

Ако след мене жънеш - дали

 

ще засищат плодовете на вятъра?

За мене да питаш недей.

Твърде ефирна съм, за да съм чакана.

Някъде назад ме разпилей.

 

29.12.2010г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ,,Твърде ефирна съм,за да съм чакана.
    някъде назад ме разпилей,,...Страхотно е! Поздрави!
Предложения
: ??:??