24 ago 2012, 11:04

Разпиляна ухае страстта... 

  Poesía » Otra
500 0 0

 

Потрепва въздухът,

разпиляна ухае страстта,

танцуват звездите,

светулки-нашепващи за любовта.

 

Простенва нощта,

напомня на всички любящи сърца.

-Дошъл е моментът

душите да литнат като нежни перца.

 

Изпраща Луната

талази от страстна нега,

застинал светът,

само чувства изпълват нощта.

 

Покрива земята

кадифения нощен покров,

подпалва телата

и сякаш са в огнен обков.

 

Изпепелява страстта,

душите превръща в звезден прашец

и сякаш сърцата

с нежност погалва любовен ветрец.

 

Тиктака часовникът,

отмерва миговете на любовта,

изпраща Луната

талази от нежност пак към света.

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??