9 jul 2013, 21:40  

Разплата 

  Poesía » Versos blancos
375 0 0


 

Ще изстържа

до глухо

душата си –

да не чува

смеха ти

щастлив.

Ще изтрия

от нея

усмивката,

украсявала

срещите ни.

Ще зазидам

дълбоко

очите си –

да не виждат пак

твойте очи,

взряни от упор

в зениците ми,

бляскави

като звезди.

А накрая

със нокти

ще изтръгна

сърцето си –

отвъд хоризонта

ще го запратя.

 

И дано

вече

спре да кърви!

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??