15 ene 2010, 18:10

***Разруха*** 

  Poesía » De amor
602 0 1

Не стана както си бяхме обещали,

не сбъднах ме нашите мечти,

а любовта ни някак си я няма,

тя се скри зад стени от лъжи…

***************************

Нима сърцето вечно ще е сломено,

нима ти ще тръгнеш по-пътя сам,

не беше това което си обещахме,

нима животът ни е бил лъжа…

******************************

И мисли и чувства разкъсват ме сега,

нима коварен си бил и преди това,

нима си ме лъгал в очите и си ми

бърсал сълзите просто така…

****************************

Не казвай че вече не ме обичаш,

то пролича по-погледа ти сдържан,

не казвай че живота продължава

и двамата знаем, че е така…

***************************

Но нещо още от вътре ме изгаря,

нима ще живееш от днес без мен,

и за мене искаш да забравиш

и за нашите невръстни деца…

****************************

Не беше това което си бяхме обещали,

не беше това и боли и малко по малко

страхът ми си тръгва, от днес ще бъда сама,

сама с нашите невръстни деца…

 

 

 

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??