Не стана както си бяхме обещали,
не сбъднах ме нашите мечти,
а любовта ни някак си я няма,
тя се скри зад стени от лъжи…
***************************
Нима сърцето вечно ще е сломено,
нима ти ще тръгнеш по-пътя сам,
не беше това което си обещахме,
нима животът ни е бил лъжа…
******************************
И мисли и чувства разкъсват ме сега,
нима коварен си бил и преди това,
нима си ме лъгал в очите и си ми
бърсал сълзите просто така…
****************************
Не казвай че вече не ме обичаш,
то пролича по-погледа ти сдържан,
не казвай че живота продължава
и двамата знаем, че е така…
***************************
Но нещо още от вътре ме изгаря,
нима ще живееш от днес без мен,
и за мене искаш да забравиш
и за нашите невръстни деца…
****************************
Не беше това което си бяхме обещали,
не беше това и боли и малко по малко
страхът ми си тръгва, от днес ще бъда сама,
сама с нашите невръстни деца…
© Жулиета Стоянова Всички права запазени