25 may 2011, 22:53

Разрушение 

  Poesía » De amor
430 1 2

Отхвърлих и него, и любовта му силна,

Оставих го сам да се бори с реалността,

Обърках живота, мислите, чувствата му!

 

Боли го сърцето заради мен – аз съм виновна,

Бляновете му аз разруших – разбих ги на прах,

Болката голяма го убива бавно и страда ужасно!

 

Искаше да ме дари с любов, нежност, обич,

Имаше мечти, надежди, които аз развалих,

Истински желаеше да съм щастлива и усмихната!

 

Чакаше всеки път да се видим и да засияе,

Чувствах и аз как сърцето му тупти от радост,

Често се усмихваше насила, за да съм аз щастлива!!!

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С Мая, постарай се повече. Аз имам вяра Успех!
    пп: ако прочетеш малко доказала се поезия, може би ще ти бъде от помощ, поне на мен много ми помогна...
  • освен акростих, малко поезия също нямаше да е излишна.
Propuestas
: ??:??