Разсмях се тази вечер.
От сърце.
Очите ми се смееха.
За тебе.
Превърнах чаша вяра
във море -
красиво,
тихо,
нежно,
до колене...
Не се страхувай.
Господ е Любов.
Не Го ли чуваш -
две дечица пеят
на подиум от
от обич
и живот...
Разбираш ли -
душата ми се смее.
Закътах грижата
под онзи сняг,
натрупан вчера,
завчера,
отдавна...
Не се цупи...
Намерила съм бряг
и ми е светло,
хубаво,
омайно...
Разсмях се
непланирано
за теб...
Мечтая си
това да бъде
трайно!...
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados