9 янв. 2009 г., 22:37

Разсмях се тази вечер 

  Поэзия
865 1 10
 

Разсмях се тази вечер.

От сърце.

Очите ми се смееха.

За тебе.

Превърнах чаша вяра

във море -

красиво,

тихо,

нежно,

до колене...

Не се страхувай.

Господ е Любов.

Не Го ли чуваш -

две дечица пеят

на подиум от

от обич

и  живот...

Разбираш ли -

душата ми се смее.

Закътах грижата

под онзи сняг,

натрупан вчера,

завчера,

отдавна...

Не се цупи...

Намерила съм бряг

и ми е светло,

хубаво,

омайно...

 

Разсмях се

непланирано

за теб...

Мечтая си

това да бъде

трайно!...

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??