Разстреляйте поета
когато пише.
Разстреляйте поета
когато спре да пише.
Разстреляйте поета
когато иска
да бъде себе си.
Разстреляйте поета
когато спре
да бъде себе си.
Просто разстреляйте
Поета...
© Ванко Българионъ Николов©° ®•Ⓥ
© Ванко Николов Todos los derechos reservados