Mar 19, 2018, 11:35 AM

Разстреляйте поета 

  Poetry » Other
659 1 1

Разстреляйте поета 
 


Разстреляйте поета 
когато пише. 
Разстреляйте поета 
когато спре да пише. 
Разстреляйте поета 
когато иска 
да бъде себе си. 
Разстреляйте поета 
когато спре 
да бъде себе си.
Просто разстреляйте 
Поета... 

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??