19.03.2018 г., 11:35 ч.

Разстреляйте поета 

  Поезия » Друга
660 1 1

Разстреляйте поета 
 


Разстреляйте поета 
когато пише. 
Разстреляйте поета 
когато спре да пише. 
Разстреляйте поета 
когато иска 
да бъде себе си. 
Разстреляйте поета 
когато спре 
да бъде себе си.
Просто разстреляйте 
Поета... 

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??