14 mar 2017, 20:55

Разсъждение 

  Poesía
232 2 3

Самотата е смелост, тъгата е сила...

И малък поток в река се превръща.

Сърцето тъгува, но също и кипва !?

Когато с любов душата залива.

За тъмните нощи и светлите дни.

За усмивки фалшиви и лъжовни игри.

За шепот в ухото любов си ми ти!!!

От крещящата истина неудачник си ти.

Отчаяние, мъка, тъга и разлъка...

Далече си пратил човека във теб.

Сутрин когато зъбите миеш,се питаш

това ли си ти?

Една сянка!? Или искра която се опитва

да стопли света!?

Безумник нещастен или мечтател.

Който мечтае да прегърне света.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви момичета че споделихте с мен стиха!!!Руми,Веси прегръдки от мен!!!
  • Мечтателят ми харесва повече от безумника нещастнен, както и искрата, която се опитва да стопли света. Поздрави, Ачо, и успех!
  • Интересни разсъждения, Ангел! Пожелавам ти, сбъднати мечти!
Propuestas
: ??:??