20 jul 2010, 23:42

***разумяла*** 

  Poesía » Parodias
1115 1 7
Отдавна си мечтала за гарсон
красив, наперен и с льо фин фасон,
да ходел той по мои капризú,
и всички да ми ги задоволи.

Аз търсила от тук до Сен Пиер,
но всичко там било льо гран мизéр,
и в свое отчаяние дори
била със проповедник до сютрú...

От него чула притча за една
лекопристойна, сил ву пле, жена,
която прелъстително се смяла
и най-накрая хурката изяла.

И аз реши опашка събере
и бързо вкъщи да я прибере!!!

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??