3 mar 2009, 15:10

Re: 

  Poesía
821 0 14


Провокирано от "Без ресто" на  idemidoidemi


Чети Захари Стоянов!

Памет е  - за герои и за предатели.

Онези, същите, които познавахме,

но отдавна не бяхме виждали.

Различни гласове, различни истини –

знаеш го...

И ни трябва нещо повече от жалостта на чуждите.

Предишното никога не е равно на „самото себе си”.

А караабаджията стана водач -

с дарба да очарова и подчинява хората.

Същият , дето казваше:

„Най-горчивата истина е по-приятна

от най-приятното заблуждение.”

Чети го.

 

Прочети и Софроний.

 





© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??