Реалност, тежка и горчива,
опива ни със своята несрета.
Животът става все по труден
а не се вижда на теглото край.
Реалност - окова ни в страх,
как живеем ден за ден...
Загърбили мечти и вяра,
че животът ни, ще се промени...
Реалност - сляпа, истина в окови,
лежат в най - тъмните затвори на душата.
Лъжата днес в света живее
а в сърцата сляпа без надежда вяра...
Реалност, бедност и разруха,
с пречупен дух, търпение безкрайно.
До кога ще издържат душите ни, не зная
до кога в сърцата ще дълбаят язви...
Реалност - тежка и горчива,
изпих до дъно чашата с отрова.
И ето, пълзи във вените и ме сковава
но не мога да направя нищо...
Реалност - някой ден ще те сменя.
С нови мисли - нова вяра... че животът
не е отрова в кръвта ни...
Че животът ни ще струва нещо...
Реалност - някой ден ще те сменя.
Ще заблестят мечтите в нея...
Ще подаде ни вярата ръка
за нови светли върхове в света...
Из "Вълшебно измерение" 2017 г
Катя
© Катя Todos los derechos reservados
Съни,благодаря ти за хубавите думи и коментар!