30 nov 2018, 9:35

Ред с апостроф 

  Poesía » De amor
597 3 1

Ще бъда за теб

непрегъната страница,

непресъхваща капка любов,

непремерена дързост

със чезнещи граници,

недописан във края

ред с апостроф!

Ще бъда и блясъкът

в морския фар,

разкъсващ нощта

със красива надежда

в сърцето ти ярък,

нестихващ пожар,

ще танцувам 

във твоите

мисли

небрежно!

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ярко и открояващо се! И с малко думи умееш да въздействаш, Веси. Пламни!
Propuestas
: ??:??