Nov 30, 2018, 9:35 AM

Ред с апостроф 

  Poetry » Love
596 3 1

Ще бъда за теб

непрегъната страница,

непресъхваща капка любов,

непремерена дързост

със чезнещи граници,

недописан във края

ред с апостроф!

Ще бъда и блясъкът

в морския фар,

разкъсващ нощта

със красива надежда

в сърцето ти ярък,

нестихващ пожар,

ще танцувам 

във твоите

мисли

небрежно!

© Весела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ярко и открояващо се! И с малко думи умееш да въздействаш, Веси. Пламни!
Random works
: ??:??