8 ene 2019, 22:01

Редно ли е 

  Poesía
336 1 4

В живота казват всичко подредено е...

Дори най неподредените неща.

Мълчанието  бъркат със съгласие

Тъгата мислят я за страх.

 

А ти човек си...пълен със мечти!

Отчаян молиш се в звездите

дано светът ме разбере

от ерата на прадедите.

 

Любов,колко войни светът 

отчаяно е водил...Погубвал е

и царства и души...За нищо

давал е гласът си,сега е ням.

 

Защото вярвал на звездите

че пътят му е път предначертан.

Но всъщтност вярвал на лъжите

на лъжец крадлив и самозван.

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Веси че намина!Хубав ден!
  • Харесах и аз! Поздрави!
  • За жалост така е Приятелю!Благодаря че сподели!До нови Гавраиле!
  • Противоречиво същество е,Приятелю но е създаден винаги да търси същността си.
    Поздрав от мен!
Propuestas
: ??:??