1 oct 2010, 14:37

Рекет 

  Poesía » De humor
521 0 9

Самотна рима се окайва
и ритъмът накуцва с крак,
а Музата ми се спотайва.
Хитрува ли? И още как! 

И тя намери начин лесен:
"За всичко има си пазар -
Ти искаш стихче или песен,
а аз пък искам хонорар!"

© Валерия Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??